נהוג לחשוב שמאכל בריא הוא לא בהכרח טעים או שצריך להימנע לחלוטין מפחמימות ושומנים.
האם בהכרח כל מה שטעים אינו בריא?
כל מה שבריא אינו טעים?
ומה חשוב שיהיה בתזונתנו?
שף ידוע . סיים את לימודי הקולינריה ועבר סטאז' במספר מסעדות נחשבות בעולם. היום בעל מסעדה עם התמחות בתזונה בחמישה צבעים.
ספורטאי מצטיין. הוא דוגל בפעילות גופנית, חדר כושר ותזונה עשירה בחלבונים (בעיקר בשר). לא מוכן לאכול ממתקים או לוותר על פעילות ספורטיבית אך גם ירקות לא ממש בראש סדר עדיפויותיו (אין בהם הרבה חלבון).
צמחונית, דוגלת באכילת מזון צמחוני ומאמינה בסגולותיו. לא מוכנה לגעת במזון מהחי (בשר, עוף, דגים)
תלמידה, ממתקים זה החיים!
חובבת ממתקים, חטיפים ומאפים (מהמאפייה ממש ליד ביהס) כי הם משביעים, טעימים ומזינים.
אופק, חובב המבורגרים מושבע, ישמח לאכול בכל "המבורגריה" שיש, כי מה צרך יותר מהמבורגר עסיסי וצ'יפס?
תמונות זכויות יוצרים |
05.02.2019